Som una empresa compromesa amb els nostres clients

Sempre transparents

Sempre transparents

A Seintec realitzem estudis professionals i objectius sense compromís, amb l'objectiu que els nostres clients estalviïn en les seves factures de la llum i el gas.

Innovem contínuament

Innovem contínuament

Som una empresa a l'avantguarda de la tecnologia amb productes i serveis en constant evolució per a la satisfacció dels nostres clients.

Ens agrada l'ecològic

Ens agrada l'ecològic

En la nostra cartera de productes incloem solucions energètiques verdes respectuoses amb el medi ambient com la biomassa, la minieòlica i la fotovoltaica entre d'altres.

Som professionals

Som professionals

Comptem amb més de 30 professionals al servei dels nostres clients amb àmplia experiència en el sector. Seintec ha rebut nombrosos premis i certificacions de qualitat i innovació.

Oferim garantia de qualitat

Oferim garantia de qualitat

Garantim la qualitat de les instal·lacions que realitzem. El nostre servei s'enfoca perquè el nostre client pugui incorporar les instal·lacions en un termini adequat i amb l'assistència tècnica idònia. Els nostres projectes compten amb els avenços tecnològics més competents per a la satisfacció del client.

Gestió de qualitat i ambiental

Gestió de qualitat i ambiental

Per tal de millorar sempre els nostres serveis, pot consultar aquí la nostra política de gestió de qualitat i ambiental.